Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов заяви в интервю за

...
Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов заяви в интервю за
Коментари Харесай

Тити Папазов оплю Божков: Вече никой няма да му вярва! Акциите на Левски са ценни, колкото косите на Апостола

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов съобщи в изявление за bTV, че към този момент никой няма да повярва на Васил Божков, откакто през вчерашния ден той изненадващо джироса акциите на " сините " на премиера Бойко Борисов, а не на Тити, както се очакваше. Според него хората са се обърнали против предприемача след фиаското с контролния пакет скъпи бумаги на клуба.

" Лошо изиграна пиеса от допустимо най-лошите артисти. В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, с цел да не се стигне до банкрут на Левски. Водих доста диалози с господин Божков. Акциите на футболния клуб са тъкмо толкоз стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Целта на случилото се през вчерашния ден беше да бъде компрометиран министър председателят Бойко Борисов и самата институция, която той съставлява. След обещанието на господин Божков отпреди няколко дни хората му се радваха, а в този момент се обърнаха против него. Трябва да има честност ", сподели Тити.

" Умолявам господин Попов и господин Божков да се опитат да измият срама от тази неприятно изиграна пиеса. В неделя вечерта анонсирахме идването на акциите, както се бяхме разбрали с господин Божков. Преди това той беше обезверен и имаше две варианти - аз и господин Борисов. Разчитах, че откакто го обявим по малкия екран, той ще проумее, че институцията Левски по никакъв метод не би трябвало да бъде злепоставяна. Самият господин Божков ми се обади и ми сподели, че ще прати акциите на мен. Думите му бяха: " Впиши твоето име и на който ти прецениш за добре ". Когато преди няколко дни господин Божков даде изявление и изрази мнението си, доста хора му повярваха. Ако в този момент приказва, дали някой от " синята " общественост ще му повярва? ", изясни Папазов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР